Projecten

Nieuwbouwproject De Dreef – in verkoop

Een “parel” in Yerseke. Zo mag dit prachtig appartementen project genoemd worden. Aan het oud kerkelijk centrum in Yerseke worden maar liefst 13 appartementen en 1 studio gerealiseerd. Het wonen aan de Dreef in Yerseke geeft u een nostalgisch gevoel, waarbij oude tijden herleven. De appartementen liggen namelijk tegenover de prachtige oude Hervormde Kerk. De meeste appartementen zijn voorzien van een balkon en/of loggia of terras. Ook beschikken alle appartementen over een berging. Daarnaast is het mogelijk om een eigen parkeerplaats te kopen.

In het complex wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten appartementen. Er is één hoekappartement op de begane grond met maar liefst een drietal terrassen. Daarnaast zijn er een commerciële studio en een tweetal tuinappartementen aanwezig. Op de eerste verdieping treft u één hoekappartement en diverse tussenappartementen met verschillende afmetingen en unieke indelingen. Op de tweede verdieping zijn er heerlijke topappartementen en een schitterend hoekappartement.

Wat alle appartementen met elkaar gemeen hebben, is het hoge kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen.
U ziet het bijvoorbeeld terug aan het A-merk sanitair. Het geeft een luxe uitstraling aan uw interieur. Bovendien voldoen de appartementen volledig aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Door de energiebesparende voorzieningen zoals een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen bieden de appartementen veel comfort en bovendien zeer lage energielasten. De aanwezigheid van onder andere een lift, solide hang- en sluitwerk, een
videofooninstallatie en rookmelders zorgen voor uw veiligheid.

Daarnaast zijn er vanzelfsprekend (optioneel) individuele kopers wensen mogelijk. Wij brengen de mogelijkheden graag in kaart na afstemming van uw wensen en voorkeuren. Daartoe is een professionele kopers begeleider voor het project toegewezen die u te allen tijde graag te woord staat.

Wonen aan de appartementen aan de Dreef in Yerseke betekent wonen in een stijlvol, compleet, hoogwaardig
en modern appartementencomplex met een onderscheidende architectuur.
Wonen aan de Dreef betekent ook wonen in de fraaie dorpskern van Yerseke met een ideale mix tussen rust en ontspanning, stijlvol en functioneel, luxueus en strak, puur en gedistingeerd.

Yerseke staat bekend om de productie van de overheerlijke Zeeuwse Zeebanket. Tevens is Yerseke authentiek, puur en landelijk én toch op korte afstand van de grote steden, Zowel in Nederland als in België. Yerseke is centraal gelegen, slechts enkele kilometers van de snelweg en kort bij het NS-station.

Meer informatie? Neeskens Makelaars:
☎ 0113 57 31 00
Deel dit bericht
Terug naar overzicht