Projecten

Nieuwbouwproject Annahof (in uitvoering)

In het prachtige karakteristieke dorp Waarde mogen we u aanbieden een kleinschalig nieuwbouwproject Annahof. De opzet bestaat uit een sfeervol woonhofje met een twee-onder-een-kap en twee keer een rij van drie levensloopwoningen. Deze inbreiding is gelegen in het hart van het sfeervolle dorp Waarde.
Waarde, een prachtig dorp aan de oever van de Westerschelde.
Een plattelandsdorp in Zuid-Beveland waar het goed toeven is en waar gezelligheid en saamhorigheid de boventoon voeren. Waarde is gelegen in de prachtige gemeente Reimerswaal.

Levensloopwoning
In het plan Annahof zullen zes levensloopwoningen worden gerealiseerd, twee rijen van drie woningen. De woningen kenmerken zich door het gehele woonprogramma op de begane grond en een ruime zolderverdieping waar nog een extra slaapkamer kan worden gecreëerd. Het unieke is dat alle woningen nog een eigen tuin hebben.

Twee-onder-een-kapwoning
Project Annahof heeft een twee-onder-een-kapwoning wat dit type woning zeer uniek maakt in het project. De woningen zijn gesitueerd op een royale kavel welke de mogelijkheid biedt voor het bijbouwen van een garage. Deze is opgenomen in de optielijst.

Voor meer informatie: Waarde – Annahof – Neeskens Makelaars

Deel dit bericht
Terug naar overzicht