Over ons

Elke vestiging binnen onze bouwgroep kent een rijke historie. Bouwbedrijf Schrijver in ’s-Gravenpolder is opgericht in 1950, Bouwbedrijf Krijger in Poortvliet zelfs al in 1726 en Jongekrijg+Maasbouw werd in 1920 opgericht in Puttershoek. Als familiebedrijf werken wij met korte lijnen. Met aandacht voor elkaar, voor onze opdrachtgevers en bouwpartners. Aandacht voor elkaar, omdat we samen sterk zijn. Aandacht voor onze opdrachtgevers en bouwpartners, omdat we geloven in echt samenwerken. Elk project heeft zijn specifieke aanpak nodig. Wij stellen per project een projectteam samen. Deze teams zijn gevormd op basis van de nodige expertise en ervaring. Inderdaad, samen sterk.

Bouwgroep Schrijver - Algemeen Bouwbedrijf Schrijver B.V. - ‘s-Gravenpolder

Artwin Otte

Projectleider

Arno de Rijder

Hoofd uitvoerder / Projectleider

Klaas Zwerus

Projectleider

Jan-Dirk Marteijn

Projectleider

Nico Baaij

Projectleider

Peter Ventevogel

Projectleider

Koos van de Slikke

Tekenaar / werkvoorbereider

Leen Buteijn

Werkvoorbereider / calculator

Peter Murre

Administrateur

Sarina Aarnoudse-Danker

Administratief medewerkster
Bouwbedrijf Krijger B.V. - Poortvliet

Peter Kraamer

Bedrijfsleider

Gerold van Vossen

Projectleider

Peter Weststrate

Projectleider

Frans Mallan

Projectleider

Marjolein Hoogerland

Administratief medewerkster

Marjolein Aarnoudse

Administratief medewerkster
Jongekrijg+MaasBouw B.V. - Puttershoek

ISO 9001 bedrijfscertificering

Onze organisatie borgt de kwaliteit ook door een geordend kwaliteitsmanagementsysteem. Niet dat we onnodige bureaucratie willen bevorderen, maar simpelweg om ‘te doen wat we zeggen, te zeggen wat we doen, en te bewijzen dát we het doen’.

ISO 14001 bedrijfscertificering

Met gepaste trots mogen we melden dat Bouwgroep Schrijver zich heeft gecertificeerd voor het milieucertificaat ISO 14001. Een certificaat waarmee we als bedrijf de doelstelling hebben om een belangrijke bijdrage te leveren aan de opgave om duurzaam om te gaan met het milieu. Dit doen we door onze bedrijfsactiviteiten op dit gebied steeds te verbeteren. Ook denken we graag mee in oplossingen binnen bouwprojecten om invulling te geven aan de energietransitie die nu en de komende jaren een steeds belangrijkere rol speelt.

VCA bedrijfscertificering

Bouwgroep Schrijver is VCA gecertificeerd. Met het VCA** certificaat tonen wij aan dat onze organisatie voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze opdrachtgevers en partners kunnen erop vertrouwen dat in onze gehele bedrijfsvoering de veiligheid, gezondheid en het milieu (VGM) hoog in het vaandel staan.

FSC® C140770

Ook wat betreft het duurzaam verwerken van hout wil Bouwgroep Schrijver haar bijdrage leveren door op een verantwoorde manier met bossen om te gaan. Dit is beloond door het ontvangen van het FSC® certificaat. Het FSC® (Forest Stewardship Council) is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. Door het FSC®-keurmerksysteem kunnen boseigenaren die zich aan de afspraken houden, zich onderscheiden van degenen die hun bos niet goed beheren. Daarnaast maakt FSC® het hout herkenbaar voor de eindgebruiker. Deze kan er zeker van zijn dat het uit goed beheerde bossen komt, doordat het hout door de hele handelsketen wordt gevolgd.