Projecten

8 appartementen “Van Leeuwenhoeklaan” – in voorbereiding

Luxe appartementen aan de rand van Kruiningen!

Aan de rand van Kruiningen, op een erg mooie locatie met een prachtig uitzicht, wordt een compact en kleinschalig appartementengebouw gerealiseerd.
Met een sterke, frisse en tegelijkertijd toch warme, toegankelijke en duurzame architectuur. Met veel comfort. Met weinig onderhoud. Met vele gemakken. Met het onbezorgde woonplezier dat het leven zo aantrekkelijk maakt.

In het complex wordt onderscheid gemaakt tussen vier soorten appartementen. Er zijn een tweetal hoekappartementen op de
begane grond en een tweetal hoekappartementen op de 1e verdieping. Daarnaast zijn er een tweetal tussen appartementen op de begane grond en een tweetal tussen appartementen op de 1e verdieping. Ieder appartement heeft een eigen bering. Tevens zijn er nog een zestal eigen parkeerplaatsen te koop. Ook bevindt zich openbare parkeergelegenheid op het terrein.

Natuur
Uniek aan dit project is de toepassing van duurzame materialen en de combinatie met de natuur. Het uitzicht is namelijk prachtig.

Standaard
De appartementen worden standaard uitgerust met HR++ glas wat extra isolatie en comfort geeft aan het appartement. Daarnaast wordt het appartement standaard voorzien van vloerverwarming.

Voor meer info: Neeskens Makelaars

Deel dit bericht
Terug naar overzicht