Actueel

15 september 2021

Startsein voor nieuwbouw bedrijfs- en kantoortoren Vlissingen

Gemeente Vlissingen, Scheldezicht Investment en ModuVision hebben de koopovereenkomst ondertekend voor de kavel waar het nieuwe pand voor ModuVision wordt gebouwd.

Samen met wethouder John de Jonge en ModuVision onthulde Jan-Dirk vandaag het vestigingsbord om de ondertekening te vieren. Op het bord is een impressie te zien van het nieuwe gebouw.
Het gebouw zal zeven verdiepingen tellen, waarvan de onderste twee voor ModuVision zijn.

ModuVision ontwerpt en maakt technische modules en robots voor laboratoria en doet dat nu nog in een omgebouwde villa met garage aan de Dynamoweg, een paar honderd meter verderop aan de Kenniswerf. Omdat het bedrijf meer opdrachten krijgt en meer en grotere technische apparaten zelf in elkaar wil zetten (in plaats van dat werk uit te besteden) zit de onderneming op grotere behuizing te wachten. Begin dit jaar hoopte Mol nog dat ModuVision nog dit jaar kon verhuizen, intussen is hij blij als hij volgend jaar na de zomer naar het nieuwe bedrijfspand kan.

Tot die tijd redt ModuVision zich nog wel. ,,Corona zit natuurlijk meer bedrijven in de weg, maar er moest ook nog het een en ander worden geregeld met gemeentelijke vergunningen en te verplaatsen kabels en leidingen. En bouwondernemingen hebben het druk, dus ik ben blij dat we nu kunnen beginnen”, meldde Mol. Hij memoreerde dat ModuVision zich helemaal senang voelt op de Kenniswerf en blij is met de medewerking en waardering van de gemeente Vlissingen.

Geïnteresseerden die zich ook willen vestigen in deze nieuwe kantoortoren op de Kenniswerf kunnen contact opnemen met ons op 0113-311527.

 

Deel dit bericht
Terug naar overzicht