Actueel

11 april 2022

Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk Waterschap Hollandse Delta

Er word erg hard gewerkt aan ons project “aanpassing ventilatiegebouw Sluisjesdijk”. Het pand is inmiddels wind en waterdicht en uit de steigers. Binnen is de afbouw opgestart en buiten wordt de gevelbeplating gemonteerd. Het ventilatiegebouw van het Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk van waterschap Hollandse Delta krijgt een duurzame tweede bestemming als kantoor. Om dat te bereiken is er een verdiepingsvloer in het pand gemaakt, gevelopeningen voor licht toetreding en een opbouw voor extra kantoorruimte. Waterschap Hollandse Delta, door Jongekrijg + Maasbouw B.V.+Maasbouw. #duurzaam#BouwgroepSchrijver#bouweninvertrouwen #trotsopdewerkmensen

Ons project in Rotterdam vordert goed! Er is al behoorlijk wat (zicht)werk verricht om het ventilatiegebouw van het Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk van Waterschap Hollandse Delta een duurzame tweede bestemming als kantoor te geven. Het casco van de opbouw op het dak is geplaatst, de gevelopeningen zijn gemaakt en we zijn bezig met het isoleren van het gebouw.

De bouwplaats is ingericht en we zijn van start gegaan met de verbouwing van het ventilatiegebouw van Waterschap Hollandse Delta. Het ventilatiegebouw van het Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk van Waterschap Hollandse Delta krijgt een duurzame tweede bestemming als kantoor.

Deel dit bericht
Terug naar overzicht