Actueel

21 juni 2022

Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk Waterschap Hollandse Delta

Er is de afgelopen tijd erg hard gewerkt aan het ventilatiegebouw van het Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk van waterschap Hollandse Delta. Deze loods heeft een duurzame tweede bestemming gekregen als kantoor. Het pand is geheel geïsoleerd, voorzien van triple beglazing, warmtepompen en een PV-installatie waardoor het gebouw gereed is voor de toekomst. Op dit moment zijn we bezig met de laatste puntjes en hopen we het gebouw op korte termijn over te kunnen dragen aan onze opdrachtgever Waterschap Hollandse Delta.

11-4 Er word erg hard gewerkt aan ons project “aanpassing ventilatiegebouw Sluisjesdijk”. Het pand is inmiddels wind en waterdicht en uit de steigers. Binnen is de afbouw opgestart en buiten wordt de gevelbeplating gemonteerd.

Ons project in Rotterdam vordert goed! Er is al behoorlijk wat (zicht)werk verricht om het ventilatiegebouw van het Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk van Waterschap Hollandse Delta een duurzame tweede bestemming als kantoor te geven. Het casco van de opbouw op het dak is geplaatst, de gevelopeningen zijn gemaakt en we zijn bezig met het isoleren van het gebouw.

De bouwplaats is ingericht en we zijn van start gegaan met de verbouwing van het ventilatiegebouw van Waterschap Hollandse Delta. Het ventilatiegebouw van het Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk van Waterschap Hollandse Delta krijgt een duurzame tweede bestemming als kantoor.

Deel dit bericht
Terug naar overzicht