Actueel

1 april 2019

Renovatie appartementencomplex De Merel Halsteren

Het verschil vóór en na de renovatie van woongebouw De Merel te Halsteren wordt goed zichtbaar. Het energielabel wordt opgewaardeerd door maatregelen aan de bouwkundige schil en installatie. Tegelijk worden aanpassingen in de installatieschachten aangebracht zodat het ventilatiesysteem en de brandwerendheid weer op orde is. En het geheel wordt door het ontwerp van Maurice van der Meijden van Quadrant Architecten gewoon een mooi plaatje.
Samen met de nieuwbouw van 15 NOM-appartementen en 7 NOM-eensgezinswoningen aan het Lindeke een sterke Impuls voor Vogelenzang Halsteren.
Voor onze medewerkers staat de zorg voor de  bewoners tijdens deze heftige ingreep bovenaan. Bij de opleveringen geven de bewoners gemiddeld een 9 voor het team!

Deel dit bericht
Terug naar overzicht