Actueel

24 maart 2020

Coronavirus

Maatregelen in verband met het Coronavirus:

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de richtlijnen van de RIVM treffen wij de volgende maatregelen:

 • Wij vermijden bijeenkomsten en vergaderingen met groepen. Alle externe overleggen tot en met 6 april zeggen wij daarom af.
 • We blijven op gepaste afstand, schudden geen handen en letten extra op hygiëne.
 • Bij klachten blijven onze medewerkers thuis.
 • We houden ons aan de protocollen van onze opdrachtgevers:
  Voorafgaand aan ingeplande afspraken nemen wij altijd contact op met bewoners en vragen we of we langs kunnen/mogen komen. Heeft een van de bewoners symptomen als verkoudheid, hoesten of koorts dan gaat de afspraak niet door. De afspraak plannen wij opnieuw in.
  Nieuwe afspraken nemen wij aan. Vervolgens bepalen wij in overleg met u het moment  van uitvoering. Ook hierin proberen wij niet noodzakelijke contactmomenten zoveel mogelijk te vermijden.
 • Wij houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Doen zich veranderingen voor dan passen wij ons beleid hier op aan. Dit communiceren wij via onze website. Houd onze website goed in de gaten.
  Heeft u vragen met betrekking tot de geplande werkzaamheden of wilt u afspraken verzetten? Neem dan contact met ons op (zie button ‘contact’) Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden op website van het RIVM.
Deel dit bericht
Terug naar overzicht