Actueel

31 mei 2021

Afval scheiden – interview Peter Kraamer

“Ik mag wel zeggen dat we afval extreem goed scheiden. Lood en rvs houden we apart, net zoals bussen purschuim en chemicaliën natuurlijk”. Aan het woord is Peter Kraamer, bedrijfsleider van Bouwbedrijf Krijger uit Poortvliet.

Peter: “Wij willen als bedrijf graag zo optimaal mogelijk afval scheiden en dat moet je het ook goed faciliteren”. Het bouwbedrijf in Poortvliet heeft een eigen milieustraat aangelegd. Peter legt uit: “Bouwbedrijf Krijger verricht veel werk voor de woningbouwvereniging, in ons gebied zijn dat in totaal 5000 woningen. Wij willen de huurders zo min mogelijk tot overlast zijn door een minimaal aantal containers op straat te zetten. Het werk als volgt: de collega’s nemen ’s ochtends hier hun nieuwe bouwmaterialen mee, denk aan bijvoorbeeld een nieuwe keuken. ’s Avonds nemen ze de oude mee terug en die gaat hier in de houtcontainer.

Je leest het hele interview met Peter Kraamer van Bouwbedrijf Krijger op de website:  https://www.mastermate.nl/vakkennis/bouwbedrijf-krijger-duurzaam-bouwen/

Deel dit bericht
Terug naar overzicht